Темпер Масаraндуба.
Темпер для кави — це ручний прес, який використовується для ущільнення (трамбовки) меленої кави у фільтрі автоматичної кавоварки.
Темпер для кави — це один із найголовніших аксесуарів будь-якого бариста. Це ручний прес, який використовується для вирівнювання та трамбування меленої кави у фільтрі автоматичного еспресо кавоварки. Ще це й обличчя сучасного бариста, один з основних показників професіоналізму та його особистого ставлення до свого діла.
Матеріал ручки: натуральне дерево-маарандуба (виростає в Південній Америці.За твердістю набагато перевершує дуб, виключно стійкий до паразитів і гниття, Щільність — 1050 кг/куб.м. Високий вміст гумових смол робить цю деревину практично невразливою для вологи.)
Характеристики:
- Основа підошви — плоска;
- Матеріал основи — неіржавка харчова сталь;
- Матеріал ручки — натуральне дерево;
- Висота темпера — 94 мм
- Розміри основи — 49 мм, 53 мм, 54 мм, 57 мм, 58 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Тип | Темпер |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал ручки | Массарандуба |
- Ціна: 930 ₴