Темпер для кави — це ручний прес, який використовується для ущільнення (трамбовки) меленої кави у фільтрі автоматичної кавоварки.
Темпер для кави — це один із найголовніших аксесуарів будь-якого бариста. Це ручний прес, який використовується для вирівнювання та трамбування меленої кави у фільтрі автоматичного еспресо кавоварки. Ще це й обличчя сучасного бариста, один з основних показників професіоналізму та його особистого ставлення до свого діла.
Як будь-який професійний інструмент темпер має бути виготовлений із якісних і безлопатевних для життя людини матеріалів, має бути зручним і ергономічним і, напевно, підкреслювати індивідуальність його господаря.
Темпер торгової марки ZH — це насамперед гарантія якості, використання тільки дорогих і якісних матеріалів і рідкісних порід дерева.
Основа складається з робочої поверхні, яка виготовлена з високоміцної харчової сталі, матеріал дуже стійкий до механічних пошкоджень, подряпин і корозії. І повністю безпечний для здоров'я людини.
Ручка виготовлена з натурального дерева та розкрита декількома шарами професійного лаку, який збереже ручку темпера в ідеальному стані на довгі, довгі роки.
Характеристики:
- Основа підошви — плоска;
- Матеріал основи — неіржавка харчова сталь;
- Матеріал ручки — натуральне дерево (Дуб);
- Висота темпера — 94 мм
- Розміри основи — 49 мм, 53 мм, 54 мм, 57 мм, 58 мм.1
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Тип | Темпер |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Дерево, нержавіюча харчова сталь |
- Ціна: 700 ₴